Maïsbroodmix (voor 5 x maïsbrood)
500 gram bloem

750 gram polenta (maïsgriesmeel)

5 el bakpoeder
3 tl zout
Goed mengen en luchtdicht bewaren.

Recept op het label; 1 maisbrood.
Oven voorverwarmen op 200°C
260 gram Mix voor Maisbrood

2 eieren

200 ml (karne)melk

flinke scheut olijfolie (1/4 kopje)

klontje boter (om in te vetten)

Giet de eieren, melk en olijfolie bij de mix voor maïsbrood.
Klop alles kort door elkaar.
Vet een cakeblik in met wat boter en bepoeder licht met wat bloem.
Giet het mengsel erin en zet in de oven.
Na 35-40 minuten is het brood goudbruin en gaar.

1 reacties:

Denise zei

Ben op jouw aanraden begonnen met Pinterest :). Nu dacht ik deze blog (maisbroodmix) te 'pinnen', maar omdat er geen plaatjes bij staan, kan je dus niet pinnen...:( Of doe ik wellicht iets verkeerd??? Zoals ik al zei, net begonnen met Pinterest...;)